Referenssit

               Olemme olleet mukana toteuttamassa useita uudiskohteita Skanssin alueella, itse kauppakeskus mukaan lukien.

               

               Hartelan uudiskohteissa olemme vastanneet tasoitetöistä.

               

               Pohjola rakennuksen uudiskohteissa vastuualueemme ovat olleet kaikki tasoite- ja maalaustyöt.

               Kuvassa Asunto-osakeyhtiö Skanssin avain.

               

Valmista valoissa kylpevää, hohtavaa pintaa. Kyseessä on Turun Rakennekympin rakentama As Oy Turun Pegasos Haarlan kaupunginosassa. Olemme vastanneet laadukkaassa kohteessa tasoite- ja maalaustöistä.

Askaistentien pienkerrostalokohde Turussa, joka toteutetaan yhteistyössä Coura Oy:n kanssa. Uudisrakennus on Lammi talojen kivirunkoinen kohde, jossa me olemme toteuttaneet kaikki tasoite- ja maalaustyöt.

Kaarinan keskustaan valmistunut Kaarina talo, joka kokoaa kaupunkilaisille suunnatut tiedon ja asioinnin palvelut yhteen. Olemme toteuttaneet tasoite- ja maalaustöitä kyseissä kohteessa, kuten pinnat Kaarina salissa. Katon, seinien ja pylväiden tasoite- ja maalaustyöt ovat meidän käsialaamme.  Erikoisempien sisustusmateriaalien alle toteutetut tasoite- ja maalaustyöt vaativat erityisen korkean laadun, jotta tehoste-elementti pääsee esiin arvoisellaan tavalla.

Bassin talo Turun keskustassa, Aurakadun ja Läntisen rantakadun kulmassa, on kokenut täyden remontin. Arvotalon yläkertaan rakentuu ravintolatilaa, klubitilaa ja neuvottelutiloja. Laadukkaan lopputuloksen aikaansaaminen vaatii kykyä yhdistää tietoa aiemmin käytetyistä materiaaleista ja työtavoista, sekä nykypäivän materiaaleista.

Ravintolasalin maalatut friisit, vanhat ovet, karmit sekä ikkunapenkit päivitetään tähän päivään alkuperäisiä ratkaisuja kunnioittaen

Tutkitaan yhdessä arkkitehdin lähettämiä päivityksiä. Taustalla koristemaalatut friisit.

Ravintolasali ennen ja jälkeen.